Word sponsor

Na alweer 9 succesvolle jaren, vanaf 2011 en 2 Covid jaren, vindt eindelijk op vrijdag 23 juni 2023 alweer de tiende editie plaats van een zeer gewaardeerd en belangrijk evenement: “de Haringparty Westerwolde”.

shapeimage_2

Rondom voor ons een nieuwe locatie bij Het Klooster van Ter Apel ontmoeten ondernemers elkaar in een ontspannen sfeer, onder het genot van Hollandse Nieuwe, korenwijn, muziek, diverse andere hapjes en drankjes en een warm en koud buffet! Ná een bezoek aan Haringparty Westerwolde bent u weer helemaal op de hoogte en heeft u ongetwijfeld nieuwe contacten gelegd.

Opbrengst
Dit jaar gaat de opbrengst van ‘Haringparty Westerwolde’ ook weer naar meerdere goede doelen binnen het thema “Kinderen in Zuid-Oost Groningen, die het niet getroffen hebben”. De opbrengst komt van de sponsoren en de veiling van het eerste vaatje nieuwe haring in Zuid Oost Groningen. 2019 bracht het evenement in totaal € 10.500,- op!

Vip-uitnodiging
Als sponsor bent u in de gelegenheid uw belangrijkste relaties uit te nodigen voor dit bijzondere exclusieve evenement in Zuid-Oost Groningen. Dit is een van de grootste netwerkbijeenkomsten in het gebied en op niveau!

Word direct sponsor door het Sponsorcontract Haringparty Westerwolde te downloaden en te tekenen!

Een prachtige locatie, unieke sfeer, een uitstekend buffet én de andere genodigden zullen maken dat u en uw relaties zich een VIP voelen!

Wij hopen u te zien op vrijdag 23 juni (vanaf 17.00 uur) bij Het Klooster van Ter Apel

Rotary Club Westerwolde Hondsrug,

Voorzitter Community Service
( Rweshon@gmail.com )