Goed doel

goede_doelen_steunen

Opbrengst

Dit jaar gaat de opbrengst weer naar en aantal goede doelen:

In maart 2023 wordt er een pitch gehouden in “de Gelegenheid”

Wij ondersteunen zeker dit jaar

 Kinderhotel De Burcht te Wedde.

Kinderhotel Burcht Wedde is een bijzonder vakantieverblijf voor kinderen en jongeren tot 16 jaar die aan de andere kant van het geluk geboren zijn en die niet de mogelijkheid hebben om zelf met vakantie te gaan.

Er zijn duizenden kinderen die het om verschillende redenen niet mee zit in het leven. Kinderen die er hoognodig eens tussenuit moeten maar die kans zelden of nooit krijgen. Het gaat om kinderen die sociaal-maatschappelijk uit de boot (dreigen te) vallen en die extra aandacht en levensvreugde kunnen gebruiken. In Kinderhotel Burcht Wedde kunnen ze ontsnappen aan de problemen van alledag en even onbezorgd kind zijn.

foto: Albert Jan de Boer.

Kinderhotel Burcht Wedde is voor drie dagen hun domein. Hier kunnen ze als prins en prinses genieten van het kasteel en de kasteeltuinen. Je kunt van alles doen: vissen, zwemmen, varen, verhalen vertellen bij het kampvuur of een vlot bouwen. Ook worden er allerlei activiteiten georganiseerd, zoals een huifkartocht en een schilderworkshop van een echte kunstenaar. Daarnaast zijn er (bak)fietsen, verkleedkisten, bootjes, spelletjes, tekenmaterialen, speelgoed en knuffels voor de kinderen beschikbaar.

De kinderen die bij ons komen worden aangedragen via erkende kinderopvangorganisaties zoals o.a. Humanitas, Vakantiebank, Het Leger Des Heils en Elker.

Sinds de start in 2012 kunnen ruim 500 kinderen per jaar van een vakantie genieten.

Wilt u ook meedoen als Sponsor van de Haringparty Westerwolde?
Als sponsor bent u in de gelegenheid uw belangrijkste relaties uit te nodigen voor dit bijzondere exclusieve evenement in Zuid-Oost Groningen. Dit is een van de grootste netwerkbijeenkomsten in het gebied en op niveau! Een prachtige locatie, unieke sfeer, een uitstekend buffet én de andere genodigden zullen maken dat u en uw relaties zich een VIP voelen!

screen shot 2016-03-10 at 113344

Wij hopen u te zien op vrijdag 23 juni in ?????!
Rotary Club Westerwolde Hondsrug.
Voorzitter Community Service

Wilt u meer informatie, mail dan naar:
RCWesterwolde@outlook.com