Over

Haringparty Westerwolde 19 juni 2020

Dé netwerkbijeenkomst van Zuid- en Oost-Groningen!

De Haringparty Westerwolde is een initiatief van de Rotaryclub Westerwolde-Hondsrug. Zij doen dit in samenwerking met een groep gerenommeerde bedrijven, die elk een aantal van hun relaties exclusief uitnodigen voor dit bijzondere ~Westerwoldse~ feest.

Rondom de prachtig gerestaureerde Burcht van Wedde ontmoeten ondernemers elkaar in een ontspannen sfeer, Onder het genot van Hollandse Nieuwe, diverse hapjes en drankjes en ontspannende bluesmuziek, worden een Walking Dinner en een Veiling gehouden. Ná een bezoek aan Haringparty Westerwolde bent u weer helemaal op de hoogte en heeft u ongetwijfeld nieuwe contacten gelegd.

 

Opbrengst Veiling 2019 o.l.v. Jacques D’Ancona
Wederom gaat dit jaar de opbrengst van de sponsoren en de veiling naar meerdere goede doelen binnen het thema “Kinderen in Zuid-Oost Groningen, die het niet getroffen hebben”. Vorig jaar bracht het evenement in totaal € 10.500,- op!

Traditioneel wordt er tijdens de Haringparty een vaatje haring geveild voor (lokale) goede doelen. Vlaggetjesdag viert de komst van de Hollandse Nieuwe in de haven van Scheveningen, die elk jaar de start van het haringseizoen inluidt, is dit jaar op zaterdag 13 juni 2020. De Haringparty Westerwolde is hierbij niet aanwezig, maar organiseert zelf een unieke veiling in de pittoreske Burcht te Wedde met al haar cultuurhistorische waarde en rijke verleden. De Haringparty Westerwolde hoopt ook dit jaar weer een mooi bedrag in te zamelen voor een aantal goede doelen. Dit met behulp van uw bijdrage middels een sponsorpakket én de veiling onder de aanwezigen.

 

Bent U er ook bij?
De Haringparty Westerwolde biedt op een feestelijke en informele wijze de gelegenheid om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij (potentiële) klanten en ondernemend Oost-Groningen. Deelname aan de Haringparty Westerwolde kan via verschillende sponsorpakketten. Naast regionale bekendheid en deelname aan het netwerkevenement van Oost-Groningen, ondersteunt u hiermee ook enkele lokale goede doelen.
Het Westerwoldse netwerkevent waar ondernemend Oost-Groningen elkaar ontmoet en zich presenteert.

Word gastheer op dit prachtige event en nodig uw relaties uit. Als sponsor bent u in de gelegenheid uw belangrijkste relaties uit te nodigen voor dit bijzondere exclusieve evenement in Zuid-Oost Groningen.
De mogelijkheden tot deelname vindt u hier Opgave Sponsor Haringparty Westerwolde.

Dit is een van de grootste netwerkbijeenkomsten in het gebied en op niveau!
Een prachtige locatie, unieke sfeer, een uitstekend buffet én de andere genodigden zullen maken dat u en uw relaties zich een VIP voelen!

 

Wij hopen u te zien op vrijdag 19 juni in Wedde!

 

Programma 19 juni 2020.
17:00 uur        Ontvangst
17:45 uur        Opening en gastspreker, n.n.b.
18:00 uur        Drankjes en hapjes
18:20 uur        Veiling onder leiding van een Veilingmeester
18:45 uur        Haring happen, buffet en netwerken
20:00 uur       Afronding programma