Over

De laatste Haringparty van 19 juni 2020 ging niet door vanwege het coronavirus

Dé netwerkbijeenkomst van Zuid- en Oost-Groningen!

De Haringparty Westerwolde-Hondsrug is een initiatief van de Rotaryclub Westerwolde-Hondsrug. Wij doen dit in samenwerking met een groep gerenommeerde bedrijven, die elk een aantal van hun relaties uitnodigen voor dit bijzondere ~Westerwoldse-Hondsrug~ feest. 

Opbrengst laatste Haring Party (Veiling) 2019

Wederom gaat dit jaar de opbrengst van de sponsoren en de veiling naar meerdere goede doelen binnen het thema “Kinderen uit de regio Westerwolde-Hondsrug, die het niet getroffen hebben”. Vorige haringparty bracht in totaal  € 10.500,-  voor het goede op! 

Traditioneel wordt er tijdens de Haringparty een vaatje haring geveild voor (lokale) goede doelen. Vlaggetjesdag viert de komst van de Hollandse Nieuwe in de haven van Scheveningen, die elk jaar de start van het haringseizoen inluidt, is dit jaar op zaterdag 17 juni 2023.  

De Haringparty Westerwolde is hierbij niet aanwezig, maar organiseert zelf een unieke veiling bij het Klooster van Ter Apel die bekend staat om al haar cultuurhistorische waarde en haar rijke verleden. De Haringparty Westerwolde-Hondsrug hoopt ook dit jaar weer een mooi bedrag in te zamelen voor een aantal goede doelen. Dit gaan we weer realiseren met behulp van uw bijdrage middels een sponsorpakket én de veiling onder de aanwezigen. 

 

Bent U er ook bij?

De Haringparty Westerwolde biedt op een feestelijke en informele wijze de gelegenheid om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij (potentiële) klanten en ondernemend Oost-Groningen. Deelname aan de Haringparty Westerwolde kan via verschillende sponsorpakketten. Naast regionale bekendheid en deelname aan het netwerkevenement van Oost-Groningen, ondersteunt u hiermee ook enkele lokale goede doelen. 
Het Westerwolde-Hondsrug netwerkevent waar ondernemers en/of belangstellenden elkaar ontmoeten. 

Word gastheer op dit prachtige event en nodig uw relaties uit. Als sponsor bent u in de gelegenheid uw belangrijkste relaties uit te nodigen voor dit bijzondere exclusieve evenement in Zuid-Oost Groningen. 
De mogelijkheden tot deelname vindt u hier Opgave Sponsor Haringparty Westerwolde.

Dit is een van de grootste netwerkbijeenkomsten in het gebied en op niveau! 
Een prachtige locatie, unieke sfeer, een uitstekend buffet én de andere genodigden zullen maken dat u en uw relaties zich een VIP voelen! 

Wij hopen u te zien op vrijdag 23 juni in Ter Apel bij het mooie oude Klooster

 

Programma 23 juni 2023.
17:00 uur       Ontvangst
17:45 uur       Opening en gastspreker, n.n.b.
18:00 uur       Drankjes en hapjes
18:20 uur       Veiling van het vaatje
18:45 uur       Haring happen, buffet en netwerken
20:00 uur       Afronding programma